En taida olla mikään trendihaukka. Tämän blogin pidonkin aloitin epämuodikkaasti pian eduskuntavaalien jälkeen (eikä tämä ole vieläkään yhtään sen hienomman näköinen kuin alussa). Jälkikäteen narisijan vikaa minussa paljon onkin. Toisaalta kävin jo äänestämässä, joten katson lunastaneeni oikeuteni narista.

Ihan silkkaa epämuodikkuuttani voisin ruveta kampanjoimaan esim. 1.11.2008 lähtien. Olen tässä jo suunnitellut sisältöäkin. Voisin kirjoitella, että "olen tässä sydämen puolella alkanut unelmoida reilusta työstä, olisikohan jo toivoa saada sitä duunia palkallisena eikä talkoina?" Voisin myös vinkata, että "jos valittavana on talkoot tai koti, niin vastuullisuutta on turha odottaa, eikä minusta saa kunnallista perussuomalaista työn sankaria enää tekemälläkään."

Kyllä on viime päivinä ahistanut katsoa hyvän paperin tärväystä jos jonkinnäköisiin lärvikuvatuksiin. Niihinkin palstamilleihin olisi sopinut yhtä sun toista parempaa luettavaa, vaikkapa kyseisten lärväkkeiden tekemättä jättämisistä. Keskisuomalaisen panin jo boikottiin, koska muutaman täkäläisen kyläpoliitikon arvovaltanassun näkeminen aamutuimaan kahvikupin ääressä rupesi vaikuttamaan haitallisesti kahvin makuun.

Vaalit ei onneksi iän kaiken kestä, ellei ajattele neljää vuotta siinä välissä, jolloin niistä tulee pieni ikuisuus.